SÓSZOBA

BALMAZÚJVÁROSBAN A KAMILLA GYÓGYFÜRDŐBEN

Kedves Vendégeink!

Az egészségünk megőrzése egész évben fontos. Az őszi-téli időszakban talán a megszokottól kicsit többet is tennünk kell érte. Ezért egy új szolgáltatással szeretnénk kedveskedni.

Egész napos,-és  délutáni kedvezményes Fürdő belépőjegyek mellé kedvező áron válthatnak sószoba belépőjegyet a Kamilla Fürdőbe érkezők.

A belépőjegy ára 300 Ft.

A belépőjeggyel a Szauna Falu egyéb szaunáit nem lehet látogatni.

Mire jó a sószoba, és kinek ajánlott?

A sóterápia szinte mindenkinek ajánlott, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező hatással van a légúti megbetegedésekre,hatására az állóképesség és a teherbíró képesség fokozódik.

A rendszeres sóterápia enyhítheti a tüdőt ért szennyeződés káros hatásait. A különleges eljárás a leglátványosabb javulást az allergiától vagy asztmától szenvedő betegeknél produkálja, de rengeteget segít a krupp, a szénanátha, a légcsőhurut, az arcüreggyulladás, az orrmelléküreg-gyulladás, a fülgyulladás és hangszálgyulladás, a hörghurut és egyéb gyulladásos légúti betegségek kezelésében is. Ráadásul – a gyógyszerekkel ellentétben – még mellékhatások sincsenek.

A só amellett, hogy tisztítja a tüdőt és a hörgőket, segít a slejm felszakításában, felbontja és meglágyítja a nyálkát a tüdőben.

A sószoba rendszeres használata enyhíti a koncentrációs és alvászavarokat, melyek egyenes következményei a stresszes életvitelnek.

A só antibakteriális hatásának köszönhetően a problémás bőrbetegségek tüneteinek kezelésében is segít, de vízmegkötő hatása a hajat és a bőrt is hidratálja.

Eközben nyugodtan pihenhet és relaxálhat, a sószobában szinte bármennyi időt eltölthet, de körülbelül 45-50 perc az ideális. Rendszeres, kúraszerű használattal  komoly eredményeket lehet elérni.

Üzenjen nekünk!