Hotel Kamilla**** Balmazújváros

A Hotel Kamilla**** Balmazújváros szívében, a Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő szomszédságában kínálja minden igényt kielégítő, pihentető szolgáltatásait.

A hotelben három szinten összesen 52 szoba áll a vendégek rendelkezésére. 200 fő befogadására alkalmas éttermünkben a svédasztalos étkezéseken túl a hagyományos magyar konyha ételkínálatával várjuk kedves vendégeinket.

Az étterem kiválóan alkalmas családi és baráti események, esküvők, születésnapok, keresztelők és ballagások lebonyolítására is. Az ételek mellett széles választékban kínáljuk a hazai borvidékek legkiválóbb borait.

Konferenciatermünk kitűnő helyszínt biztosít céges rendezvények és konferenciák szervezésére. Hotelünkben lehetőség van nagyobb konferenciák lebonyolítására akár 200 főig, de különtermünk alkalmas kisebb tréningek, meetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is.

BŐVEBBEN »

Kamilla Panzió és Rendezvényház

Balmazújváros egyedülálló pusztai természeti környezetben – Hortobágyi Nemzeti Park – szomszédságában található. Szépség, nyugalom, csend, mindez felfedezhető itt aki vágyik a rohanó, szürke, zajos nagyvárosi létből a feltöltődésre és kikapcsolódásra.

Ajánljuk mindazoknak a Kamilla Panziót, akik a dolgos hétköznapokat hátrahagyva a kikapcsolódást, a nyugalmat, a harmóniát keresik!

Nagy szeretettel várjuk a gyógyulni, üdülni, pihenni, horgászni, madarászni, vadászni vágyókat az év bármely időszakában!

Cím: 4060 Balmazújváros, Kölcsey utca 10.
Telefon: +36 (30) 111-0773
E-mail: info@kamillapanzio.com
Rendezvény: sales@kamilapanzio.com

BŐVEBBEN »

Üzenjen nekünk!